Oljemygg tar grep - aksjen stiger

Diskusjonene har pågått, og nå er oljemyggen enig med sine obligasjonseiere om et restruktureringsforslag. Artumas Group-aksjen stiger på nyheten.

Foto: Scanpix
Energi

Olje- og gassmyggen Artumas Group har nå kommet til enighet med en gruppe obligasjonseiere som kontrollerer mer enn to tredjedeler av obligasjonene.Dette har ført til et restruktureringsforslag som er akseptabel for begge parter, kommer det frem i en melding onsdag.I hovedtrekk er endringen i forslaget relatert til en reduksjon i konverteringsprisen, noe som gir obligasjonseierne en større eierandel i selskapet.Artumas Group vil nå få tilbud om ny kapital i form av en såkalt senior secured konvertibel obligasjon på åtte millioner dollar.Aksjen i oljemyggen stiger etter nyhetene, og er nå opp 5,13 prosent til 0,82 kroner.Les hele meldingen fra Artumas Group her.

Nyheter
Børs