Oljen stiger kraftig - igjen!

Gang på gang har oljeanalytikere sagt at korreksjonen for oljen har startet og like mange ganger har de tatt feil. Nå stiger oljeprisen igjen!

Foto: Scanpix
Energi

Oljeprisen er på offensiven tirsdag morgen, og stiger pent etter å ha vært relativt solid fra mandag.- Olje, som en ledende indikator, er en av de første tingene som stiger, og jeg tror alt ligger til rette for en vending. Ovenfra-ned-bildet er at markedet føler at man er over det verste, sier råvarestrateg Mark Pervan i Australia & New Zealand Banking Group til Bloomberg.MarketWatch forklarer også det seneste løftet i prisene med at dollaren svekket seg mandag, men analytikere de har snakket med understreker at prisoppgangen er overdrevet, heter det fra TDN Finans.Brent for levering i juli omsettes nå for 69,01 dollar fatet, opp 1,66 prosent eller 1,13 dollar. WTI-olje omsettes for 69,24 dollar per fat, opp 1,69 prosent eller 1,15 dollar.Laveste nivå for brent tirsdag har vært 68,24 dollar per fat.

Nyheter
Børs