Overraskende oljetall

Tallene for de amerikanske oljelagrene er ikke som ventet.

Oljeproduksjon i Irak - Foto: Genel Enerji
Energi

De amerikanske oljelagrene falt med 4,4 millioner fat til 361,6 millioner fat sist uke, mens de var ventet å falle med 0,4 millioner fat, ifølge Reuters.Første kommentar fra DnB NOR Markets er: BullishPrisen på et fat nordsjøolje med leveranse i juli er opp 0,57 dollar i dag til 70,21 dollar i forkant av tallene.- Det er ikke før etter en drøy halvtime vi ser effekten på oljeprisen. Dette som følge av den store pågangen i markedet akkurat etter tallene er publisert, sier Nils Hvatum i DnB NOR Markets til HegnarOnline.Bensinlagrene er på 201,6 milloner fat, ned 1,6 millioner fat, mens de var ventet å stige med 0,8 millioner fat.Destilatlagrene er på 149,7 millioner fat, ned 0,3 millioner fat, mens de var ventet å stige med 1,4 millioner fat.Tallene kommer fra Department of Energy i USA.

Nyheter
Energi