Rykter om DNO-fusjon

Det går rykter om at DNO kan være involvert i fusjonssamtaler.

Foto: DNO
Energi

Onsdag ble handelen i Heritage-aksjen suspendert på London-børsen etter en melding om at selskapet er i fusjonssamtaler.Den potensielle partneren ble ikke navngitt, men flere britiske medier mener DNO er et mulig alternativ.Konsernsjef Helge Eide i DNO vil verken bekrefte eller avkrefte ryktene.- Vi har som policy å ikke kommentere slike spekulasjoner og rykter. Når og hvis vi har slik informasjon så sender vi det ut i markedet, sa Eide til Reuters i morges.Ifølge analytiker Trond Omdal i Arctic Securities ville en mulig DNO-fusjon med britiske Heritage passe godt med selskapets uttalte strategiske mål.- Grunnlaget for spekulasjonene er at DNO i sin Q4-rapport sa at de ville se på M&A i Midtøsten og Øst-Afrika, sier Omdal.- Sånn sett passer Heritage veldig bra. De har jo store funn både i Kurdistan og i Uganda, sier Omdal til Reuters.DNO-aksjen stiger 0,9 prosent til åtte kroner.

Nyheter
Børs