Så mye fikk DNO for aksjene

DNO har kvittet seg med 10 millioner egne aksjer.

Foto: DNO
Energi

Etter børsslutt tirsdag ble det kjent at DNO International vurderer å selge inntil 10 millioner egne såkalte treasury-aksjer. Prisen ble avgjort gjennom en bookbuilding-prosess som startet 17:35.Nå opplyses det at salget av 10 millioner aksjer skjedde til kurs åtte kroner.DNO endte på 8,26 kroner tirsdag. Det var opp 1,6 prosent.Selskapet har etter dette 10 millioner egne aksjer, samt opsjon på ytterligere 40 millioner aksjer- Trenger DNO penger? Selskapet hadde i utgangen av første kvartal 142 millioner i kontantbeholdning, men må nå hente inn det som netto blir omtrent 40 millioner kroner, spurte HegnarOnline DNOs pressetalsmann Ketil K. Jørgensen tirsdag kveld.- Selskapet sa da [Q1] at man hadde ulike alternativer for å sikre en fortsatt god finansiell fleksibilitet. Ved denne korsvei, i motsetning til tidligere, har selskapet valgt å sikre funding gjennom ikke å fortsette å rullere den aktuelle terminkontrakten. Med begrenset låneforfall, et arbeidsprogram som i 2009 er vesentlig lavere enn de foregående år, og fokus på å øke produksjonen - noe man i betydelig grad gjorde mandag - sikrer dette DNO samlet sett god fleksibilitet også videre, sa Jørgensen.

Nyheter
Børs