Ser aksje opp 35 prosent

Deep Sea Supply-aksjen kan gå 35 prosent, tror meglerhus.

Deep Sea Supply - Foto: Selskapet
Energi

Det meldes nå at flere supply-fartøy trekkes ut av spot-markedet i Nordsjøen.- Med utgangspunkt i dagens svake marked for korte kontrakter i Nordsjøen, men sterkere marked for mer langsiktige avtaler i andre områder, kommer det ikke som en overraskelse at rederne foretrekker denne løsningen, skriver DnB NOR Markets i dagens morgenrapport.Deep Sea Supply har for øyeblikket tre fartøy i spot-markedet og syv større ankerhåndteringsfartøy på lengre kontrakter, opplyser meglerhuset.DnB NOR Markets mener aksjen er attraktivt priset og har en kjøpsanbefaling med et 12 måneders kursmål på 13 kroner per aksje.Deep Sea-aksjen stiger 7,2 prosent til 9,65 kroner. Det innebærer at meglerhuset ser en oppside på 35 prosent.

Nyheter
Børs