Shorter-skvis i Sevan Marine?

Sevan Marine går sterkt på børsen. Det er det flere grunner til.

Foto: Finansavisen - Produksjonsplattform for Petrobras
Energi

Sevan Marine-aksjen stiger nye 7,2 prosent 11,44 kroner. I løpet av én uke er aksjen opp nærmere 40 prosent.Selskapet gjennomførte i forrige uke en emisjon som reduserer den finansielle risikoen betydelig. I morges ble det kjent at Luxor Capital har utøvd sin tegningsrett på et konvertibelt obligasjonslån til 24 millioner dollar.-Jeg tror ikke konverteringen fra Luxor Capital har så mye å si for dagens utvikling i aksjen, det er nok alle oppgraderingene i etterkant av emisjonen som er årsaken til dagens oppgang, sier en megler til TDN Finans.En analytiker tror det er en del tekniske ting som gjør at aksjen stiger.- (..) Emisjonen fjernet mye av den finansielle risikoen i selskapet, konverteringen til Luxor bidrar og ikke minst tror jeg det er dekket inn en del short-posisjoner, sier analytikeren.Analytikeren har også hørt rykter om en slutning, men legger selv ikke mye tyngde bak disse.

Nyheter
Børs