Sitter DNO på langt mer olje enn ventet?

Aksjen går som en kule og fortsetter opp onsdag. Sitter DNO International på langt mer olje enn det markedet har trodd til nå?

Oljearbeidere - Foto: AP
Energi

Skal DNO avsløre nye, store reserveanslag på Tawke og Duhok?En presentasjon fra tyrkiske Genel Enerji indikerer nå skyhøye reserveanslag både på Tawke-feltet og Duhok-feltet der DNO har eierandeler på henholdsvis 55 og 40 prosent, skriver Finansavisen onsdag.I går sendte DNO i tillegg ut innkallelse til pressekonferanse torsdag der oljeselskapet skal fortelle mer om Tawke-prosjektet. Dermed ble det satt fart i spekulasjonene og DNO-kursen skjøt opp nærmere ti prosent i går.Selskapet Genel opererer nemlig også med et anslag hva gjelder Duhok-strukturen i Tyrkia. Dette har DNO aldri medtatt i sine ressursestimater. Genel opererer her med hele 2,2 milliarder fat olje.DNO-aksjen steg snaue 10 prosent tirsdag, og er onsdag opp 3,29 prosent til 8,78 kroner.

Nyheter
Børs