Spår aksje opp over 40 prosent

PGS-aksjen har en stor oppside, mener meglerhus.

Foto: PGS
Energi

Seismikktjenester var det første som ble rammet av sviktende etterspørsel i oljeindustrien.- Selv om det er tegn til økende etterspørsel igjen venter vi å ikke å se prisene helt tilbake på gamle nivåer foreløpig. Oljeprisen har imidlertid igjen doblet seg og befinner seg tilbake på nivået fra januar 2007, det vil si tidspunktet oljeselskapene begynte å trappe opp investeringene, skriver DnB NOR Markets i dagens morgenrapport.PGS-aksjen har i denne perioden falt med mer enn 50 prosent, noe meglerhuset mener er for mye.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på PGS med et 12 måneders kursmål på 60 kroner per aksje.Siste notering er 42,60 kroner, opp 5,5 prosent. Det innebærer en oppside på 41 prosent.

Nyheter
Børs