USA: Oljelagrene falt

De amerikanske oljelagrene falt marginalt i uken som gikk. Slik går oljeprisen.

Bølgene treffer en plattform - Foto: Terje Eide / Statoil
Energi

De amerikanske oljelagrene falt med 0,8 millioner fat til 363,9 millioner fat i forrige uke, viser statistikk fra American Petroleum Institute (API), publisert tirsdag kveld.Oljeprisen endrer seg lite onsdag morgen.Ifølge Bloomberg News er markedet avventende til den ukentlige lagerrapporten fra det amerikanske energidepartementet i ettermiddag.David Moore i Commonwealth Bank of Australia sier ifølge TDN Finans at det "moderate" API- lagertrekket på 0,8 millioner fat støttet markedet.Brent-oljen omsettes nå for 68,30 dollar fatet, mens WTI-oljen går for 68,66 dollar fatet (julikontraktene). Det er opp 0,2 prosent fra i går.

Nyheter
Børs