Analytiker tror nedgangen fortsetter

Oljeprisen faller markert, og drar dermed med seg Oslo Børs. Analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen frykter ytterligere nedgang.

Ole Håkon Eek-Nielsen i Nordea - Foto: Selskapet
Energi

I dagens morgenrapport fra Nordea ser analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen nærmere på utviklingen i oljeprisen.- Oljeprisen falt betydelig fra toppen på tirsdag i forrige uke. Kanskje verdt å nevne at enkelte tekniske signaler tyder på at oljemarkedet kan være på vei lenger ned og nivåene rundt USD 60 per fat er kanskje ikke utenkelige, sier Eek-NielsenI skrivende stund omsettes et fat nordsjøolje, med levering i august, for 64,11 dollar, ned 2,29 prosent. Samtidig omsettes WTI-oljen for 64,22 dollar, ned 2,42 prosent.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 275,02 poeng, ned 2,01 prosent.