Bjarne Skeie: - Blytungt

- Rullgardinet gikk ned, sier gründer Bjarne Skeie om riggmarkedet rett etter nyttår. Overlever riggselskapet hans?

Bjarne Skeie - Foto: Scanpix
Energi

Aksjonærene i Skeie Drilling & Production gikk tirsdag ettermiddag inn for regningsplanen i selskapet, men ifølge DN gjenstår fremdeler forhandlinger om et banklån på totalt 4,3 milliarder kroner. Forhandlingene skal skje med et konsortium bestående av Natixis, BTMU Capital Corporation, DVB Group Merchant Bank og Eksportfinans.Gründer Bjarne Skeie karakteriserte riggmarkedet i perioden etter nyttår, da oljeselskapene satte på bremsene, som "blytungt" og "svart hav".- Rullgardinet gikk ned. Vi var jo sikre på at vi ville få en kontrakt i løpet av høsten i fjor. Så kom finanskrisen, og oljeselskapene torpederte alt. Siden har vi stått på dag og natt for å redde selskapet, sa Skeie ifølge avisen.- Kontrakter er det eneste som egentlig betyr noe. Får vi kontrakt, kommer bankene etter med finansieringen, sa Skeie.

Nyheter
Børs