Nytt krakk i penny stock på Oslo Børs

Storsalg av aksjer får olje- og gassmyggen Artumas Group til å stupe på Oslo Børs onsdag. Eller stup og stup - nedgangen er på usle 2 øre.

Foto: Scanpix
Energi

Olje- og gassmyggen Artumas Group på Oslo Børs er en real kenguru-aksje - i den forstand at den hopper frem og tilbake mellom vinner og taperlisten konstant.Onsdag er det den røde fargen som gjelder for penny stocken, og fallet denne gang er på 40 prosent. Det høres kanskje dramatisk nok ut, men i kroner, eller rettere sagt i øre, vil dette si en nedgang per aksje på 2 øre.Det er ikke hver dag det kommer nyheter som kan forklare opp- eller nedgangen i aksjen men onsdag har det blitt kjent at Basso Funds har solgt 1,96 millioner aksjer i selskapet.Etter salget eier selskapet 145,2 millioner Artumas-aksjer, tilsvarende omtrent 4,7 prosent av utestående antall aksjer.Artumas Group omsettes nå til 0,03 kroner, og har falt 96,15 prosent den siste måneden. Høyeste i år har vært 3,20 kroner.

Nyheter
Børs