Oljeprisen i 70 dollar igjen

Amerikanske lagertall sender oljeprisen oppover igjen.

Arbeidere på vei til jobb på Sleipner - Foto: Harald Pettersen / Statoil
Energi

Tall fra American Petroleum Institute (API), sluppet tirsdag kveld, viser at de amerikanske oljelagrene falt med 6,8 millioner fat i forrige uke til 349,7 millioner fat.Bensinlagrene økte med 0,2 millioner fat til 211,6 millioner fat, mens destillatlagrene økte med 0,7 millioner fat til 154,6 millioner fat.-På grunn av den positive faktoren med fallet i API-oljelagrene har oljeprisen nå igjen steget til 70 dollar fatet. EIA-rapporten i ettermiddag vil gi en bedre retning til markedet, sier råvareforvalter Ken Hasegawa i Newedge ifølge TDN Finans til Bloomberg News.Prisen på Brent-olje (august) stiger én prosent til 70 blank. Da børsen stengte tirsdag var prisen 68,74 dollar.