Oljeprisen faller tilbake tirsdag ettermiddag.Brent-olje for september-levering handles for 72,33 dollar, ned 1,17 dollar i dagens handel. WTI-frontkontrakten faller 1,34 dollar til 69,26 dollar fatet.Ifølge Reuters har det oppstått ny tvil blant investorene om hvor fort verdensøkonomien henter seg inn, og om etterspørselen etter bensin vil øke. Samtidig spår OPEC at etterspørselen etter kartellets olje vil falle 480.000 fat per dag i 2010.- Oljeprisen var nødt til å få et lite tilbakeslag ettersom den har vært så sentimentdrevet de siste ukene. Fundamentalt er det ennå ikke mye som kan holde den der oppe, sier analytiker Andrey Kryuchenkov hos VTB Capital i London.Samtidig stiger dollaren mot euro. En sterkere dollar gjør dollarnoterte råvarer - som oljen - mindre attraktive for ikke-dollar kjøpere.