I vinter erklærte styreformann Hans Eirik Olav i Thule Drilling at Royal Oyster Group i Dubai ville bli redningen for det konkurstruede selskapet. , sa han til Dn i desember.Nå savner han 40 containere med utstyr verdt 19 millioner dollar, skriver samme avis i dag, og legger til at Olav anklager Royal Oyster for å ha solgt dem videre til en tredjepart i Teheran. I utgangspunktet skulle containerne oppbevares i Emiratene.- Vi må få alle fakta på bordet. Hvis de er solgt, må vi reversere salget eller få betaling for det, sier han.Styremedlem og Thule-aksjonær Anders Ivar Olsen, som Olav har et "svært anstrengt forhold" til, hevder overfor avisen at Royal Oyster er meget opprørt over påstandene. Samtidig varsler de et krav mot Thule på 57,5 millioner dollar.- Man bør ikke hoppe på konklusjoner før man vet hele sannheten, sier Olsen til Dn.