Oljeprisen mister litt høyde torsdag ettermiddag, etter at dagens nøkkeltall fra USA ikke lyktes i overbevise investorene om at økonomien er i bedring. Både
, og , kom inn svakere enn ventet.Brent-olje for september-levering handles for 73,83 dollar fatet, opp 94 cent, etter å ha vært i 74,72 dollar på sitt høyeste i dagens handel. WTI-frontkontrakten står i 70,95 dollar, opp 79 cent. Dagens høyeste notering er 72,22 dollar.- Detaljhandelen tok litt av brodden ut av rallyet vi har sett i det siste, sier megler Tony Machacek i Bache Commodities i London til Reuters.Oljeprisen har tatt seg noe opp den siste drøye timen.Brent-olje for september-levering handles nå for 74,27 dollar fatet, opp 1,38 dollar. WTI-frontkontrakten handles for 71,43 dollar, opp 1,27 dollar. Det har ikke skjedd store endringer den siste drøye timen.Brent-olje for september-levering handles nå for 73,87 dollar fatet, opp 98 cent, WTI-frontkontrakten for 71,01 dollar, opp 85 cent.