5,5 DNO-millioner borte

Selskapet hevdet å få 175,5 millioner kroner for aksjesalg - kun 170 millioner kroner er bokført.

Oljearbeidere - Foto: AP

Den 10. oktober 2008 kom meldingen fra DNO, som fortalte om et hemmelig aksjesalg av DNOs egne aksjer.DNO solgte da 43.873.960 egne aksjer til 4 kroner per stykke. Selskapet solgte da rubbel og bit av egne aksjer, men satt igjen med opsjoner for kjøp av 60 millioner aksjer.Kjøperen var de kurdiske regionale myndighetene, og totalt var beløpet på 175,5 millioner kroner.170 mill.I DNOs årsrapport står det at selskapet kun fikk 170 millioner kroner for aksjene, skriver Dagens Næringsliv.- Det kan være en skrivefeil eller hva som helst annet, men dette vet jeg ikke. Folk har tatt helg og jeg greier ikke å finne ut det nå, sier DNO-talsmann Ketil Jørgensen til avisen.Ifølge DNOs talsmann er det ikke betalt noe mer enn "normalt" til selskapets megler i forbindelse med handelen.