Analytiker: - Sirkuset er ikke over

- Det har vært mange oppkjøp og fusjoner og det kommer til å fortsette, sier analytiker Andreas Stubsrud.

En FPSO som ligger til kai - Foto: Addax
Energi

Pareto Securities' analytiker Andreas Stubsrud venter fortsatt konsolidering i oljeservicebransjen i tiden fremover.- Det har vært mange oppkjøp og fusjoner og det kommer til å fortsette, for eksempel kommer antall FPSO-selskaper til å øke fra 15 stykker i 2005 til rundt 30 i 2012, flere av disse selskapene har kun en FPSO. Det er samme mønster i flere segmenter. I snitt har oppkjøpspremien vært 55 prosent over tremåneders snittkurs, sa Stubsrud ifølge TDN Finans på Paretos olje- og offshorekonferanse onsdag.Han ser også for seg ytterligere konsolidering blant små oljeselskaper som opererer på norsk sokkel.- Sirkuset er ikke over, det er helt sikkert, sa Stubsrud.For øvrig er Stubsrud gjest på HegnarOnlineTV med Trygve Hegnar torsdag.

Nyheter
Børs