- Denne straffen fortjener DNO-sjefen

Oppstyret rundt oljeselskapet DNO International fortsetter. Redaktør Trygve Hegnar skriver onsdag at DNO-sjef Eide fortjener straffen som nå kommer.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

Oppstyret rundt oljeselskapet DNO International fortsetter. Onsdag kommenterer redaktør for Finansavisen Trygve Hegnar igjen skandale-selskapet på lederplass.Redaktøren mener sjefen i DNO, Helge Eide, fortjener det som nå måtte komme, etter at kurdiske myndigheter har sagt at det er aktuelt å kaste selskapet ut av landet.- At den kurdiske regjeringen nå er så forbannet over avsløringen at de sender ut en melding som vil sende DNO-kursen rett ned, er bare den takken og straffen DNO-sjefen Helge Eide fortjener, skriver Hegnar.Han mener verdipapiret nå er meget risikabelt å investere i.- DNO-aksjen er livsfarlig, avslutter Hegnar.Les hele Hegnars leder i dagens utgave av Finansavisen.