- DNO-avtalene i Kurdistan er ikke verdt en dritt

- Avtalene som DNO har i Kurdistan er ikke verdt fem øre uansett, mener Bjørn Hansen, bedre kjent som Kina-Hansen.

Foto: DNO

I dag opphører etter planen børspausen i DNO International, skriver Finansavisen torsdag.Det er ventet et kraftig fall i kursen, kanskje en halvering, etter at kurdiske selvstyremyndigheter mandag kveld truet med å kaste DNO ut av området.Ulike analytikeranslag tilsier at verdien av DNO utenom Kurdistan utgjør mellom 0 og 1,50 kroner, mot en sluttkurs før børspausen mandag på 6,66 kroner.Bjørn Hansen, bedre kjent som Kina-Hansen, mener hele historien er flau for DNO, for aksjonærene og for Norge som oljenasjon.- Jeg var på vei inn i Irak før de ble sett på som banditter, sier den Sandefjord-baserte entreprenøren.Han mener selskapets Kurdistan-avtaler ikke er verdt en eneste krone.- De avtalene som DNO har i Kurdistan er ikke verdt fem øre, ikke en dritt, ikke noen ting. De eneste som har noe å si der er sentralregjeringen. Det burde de vite, mener han.