Forlenger med Seajacks

Seajacks avtale er blitt utvidet fra en til to brønner.

Energi

TAQA Energy B.V. har forlenget avtalen med Seajacks UK Ltd. for brønn-service-arbeid i den sørlige delen av Nordsjøen fra 30 til 60 dager.- Seajacks sin avtale for brønn-service-arbeid for TAQA Energy på nederlandsk sektor av Nordsjøen er blitt utvidet fra en til to brønner, sier administrerende direktør i Seajacks UK, Blair Ainslie.Seajacks skal jobbe med stimulering av undervanns gassbrønner i nederlandsk sektor av Nordsjøen. Opperasjonen med TAQA Energy starter opp i midten av november 2009, direkte etter Seajacks Krakens nåværende oppdrag i Canada.Kontraktsverdien på den faste perioden er på rundt åtte millioner dollar.- Forlengelsen av denne kontrakten viser at interessen for våre allsidige fartøy er stor, fortsetter Ainslie i en kommentar.

Nyheter
Børs