Irakpengene kan komme om flere år

Talisman-sjefen med dystre utsikter til DNO og andre i Irak.

DNO International adm. dir. Helge Eide - Foto: Scanpix
Energi

Talisman-sjefen, John Manzoni, tror det kan ta flere år før selskapene i Kurdistan får betaling for oljen de eksporterer, sier han til Reuters.- Ingenting vil skje mellom nå og januar, sa han til nyhetsbyrået.Per dags dato er det tre selskaper som har startet opp eksport av olje ut av det kurdisk kontrollerte Nord-Irak; DNO, Genel og Addax.Ville ikke svare DNO-sjef Helge Eide uttalte på Paretos olje- og offshorekonferanse sist uke at han fortsatt ikke vet når selskapet skal få betalt for oljen selskapet produserer og eksporterer fra Irak.- Jeg vet det kommer Q&A på slutten av presentasjonen, og at det alle lurer er når vi får betalt i Irak, men jeg har ikke noen nyheter om det, men masse andre ting, sa Eide ifølge Reuters.

Nyheter
Energi