Meglerhus om Songa-kontrakt

Songa Offshore har fått bekreftet en riggkontrakt. Dette sier DnB NOR Markets.

Adm. dir. Asbjørn Vavik i Songa Offshore - Foto: Finansavisen
Energi

Songa Offshore har bekreftet en kontrakt for riggen Songa Mercur for tre brønner utenfor Australia. Avtalt rate er i utgangspunktet på 280.000 dollar per dag, men her ligger det justeringsklausuler i forbindelse med eventuelle forsinkelser på jobben.- I forhold til estimatet innebærer dette en mindre oppjustering og EPS for 2009 heves med 0,07 til 1,69 dollar, skriver DnB NOR Markets i dagens morgenrapport.Meglerhusets estimat for underliggende verdi (NAV) ligger på 25,5 kroner per aksje, mens estimert diskontert kontantstrøm ligger på 20,5 kroner per aksje.DnB NOR Markets har en holdanbefaling med et kursmål på 22 kroner per aksje.Songa er sist omsatt for 23 kroner, opp 2,2 prosent.

Nyheter
Børs