Oljeminsteren vet (ennå) ikke oljeprisen

Klarte ikke å svare på det enkle spørsmålet.

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen - Foto: Scanpix
Energi

Enhver person som investerer på Oslo Børs vil kunne svare forholdsvis korrekt på dette spørsmålet:- Hva står oljeprisen i akkurat nå?I dag, på Paretos olje- og offshore-konferanse klarte ikke Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen å svare på dette meget enkle spørsmålet (svaret er 68,41 dollar for oktoberkontrakten til nordsjøoljen):- Hva står oljeprisen i dag, minister? spurte en NA24-journalist.Ministeren lyktes ikke å svare på spørsmålet eller gi et estimat i nærheten av prisen, før Lars Erik Aamot, leder i olje- og gassavdelingen i departementet, kom til unnsetning;- Litt over 68 dollar fatetOg det er ikke første gang Riis-Johansen røper manglende oljepris-kunnskap

Nyheter
Energi