Oljemygg forbereder fersk emisjon

Oljemyggen Norwegian Energy Company (Noreco) har hyret rådgivere for å gjøre en emisjon på inntil 1,2 milliarder aksjer

Foto: Genel Enerji

Oljemyggen Noreco, Norwegian Energy Company, melder onsdag har de nå har hyret rådgivere for å gjøre en emisjon på inntil 1,2 milliarder aksjer.Emisjonen skal gjøre til kurs til eller nær markedsprisen ved børsslutt den dagen prisen fastsettes, senest 23. september.- Emisjonsprovenyet skal brukes til å styrke selskapets finansielle posisjon for å finansiere investeringer relatert til utbygging av olje- og gassfunn, samt til generelle forretningsmessige formål, kan man blant annet lese i meldingen.Merrill Lynch International og SEB Enskilda er ledende tilretteleggere, mens Carnegie og Pareto Securities skal være co-lead.Emisjonen skal rettes mot utvalgte norske investorer og internasjonale institusjonelle, utenfor USA.Bookbuilding begynner nå klokken 17:35 tirsdag, og går til minst 22. september klokken 21:00.