Rocksource tildelt blokker i Mexicogulfen

Rocksource annonserer i dag at selskape er tildelt ni blokker i Mexicogulfen.

Trygve Pedersen i Rocksource - Foto: Finansavisen

Rocksource annonserer i dag at selskapet, gjennom det heleide datterselskapet Rocksource Gulf of Mexico Corporation (RGOM), er tildelt ni blokker i Mexicogulfen i Western Gulf of Mexico Lease Sale 210.Blokkene representerer betydelige tilskudd til porteføljen som ble etablert gjennom en farm-in-avtale i august, og understreker selskapets ambisjoner i Mexicogulfen, heter det i en melding.Blokkene som er tildelt inkluderer både tidligere oljefunn (Trident-feltet) og betydelig letepotensial. Rocksource anslår at selskapets letepotensial nå øker med cirka 70 millioner fat oljeekvivalenter (mmboe).I tillegg inkluderer tildelingene Trident-feltet, som den tidligere operatøren (Unocal/Chevron) estimerte til å inneholde mer enn 100 mmboe påviste ressurser. Rocksource vil publisere et eget syn på ressurspotensialet i feltet etter nærmere analyser.De tildelte blokkene tilhører den vestre delen av Mexicogulfen (GoM), i Alaminos Canyon og East Breaks-området.- Vi er godt fornøyd med å kunne annonsere de nye tilskuddene til vår portefølje i Mexicogulfen. Med disse tildelingene har vi etablert en betydelig posisjon i Gulfen i løpet av bare noen uker. Dette gjør oss i stand til å velge ut gode prospekter med moderat risiko for boring i nær fremtid. I tillegg vil vi gjennom tildelingen av Trident-feltet ha muligheten til å gjennomføre ytterligere tekniske analyser av funnet for å få en bedre forståelse av feltets kommersielle potensial, sier Trygve Pedersen, administrerende direktør i Rocksource, i meldingen.Du finner flere detaljer i børsmeldingen