- Sektoren har fått ekstremt mye juling

REC-aksjen smeller opp på en svakt stigende Oslo Børs. Meglersjef kommenterer.

Konsernsjef Ole Enger i REC - Foto: Finansavisen

Oslo Børs utvikler seg relativt flatt fredag. Hovedindeksen står i øyeblikket i 326,03 poeng, opp 0,21 prosent.- Oslo Børs falt litt på formiddagen i dag på linje med børsene i Europa. Det er nok litt gevinstsikring etter at børsene har utviklet seg sterkt tidligere i uken, sier en meglersjef til TDN Finans.REC-aksjen stiger 8,64 prosent til 53,80 kroner. Dette forklarer han ifølge nyhetsbyrået med at frykten for prisfall har gitt solsektoren "ekstremt mye juling".- Mange har sittet short i sektoren, og når den kommer ganske kraftig opp igjen, stiger REC. Det er blitt gjort en del kontraktstildelinger i solar den seneste tiden, og det har dempet frykten for det ventede prisfallet, sier han.