Sevan-sjefen prater opp aksjekursen

Konsernsjef Jan Erik Tveteraas i Sevan Marine "hausser" egen aksje.

Sevan - Goliat FPSO - Illustrasjon: Selskapet
Energi

Konsernsjef Jan Erik Tveteraas i Sevan Marine uttalte å Pareto Securities olje -offshoreseminar onsdag at aksjekursen ikke reflekterer underliggende verdier. Han tror det kommer til å vise seg over tid.Videre uttalte Tveteraas at Sevan Marine ser økt aktivitet i markedet, ikke nødvendigvis på tendernivå, men på diskusjonsnivå.- Hvis oljeprisen stabiliserer seg på dette nivået venter vi at oljeselskapenes risikoaversjon kommer til å falle. Dette kommer til å øke aktiviteten i markedet, sa Tveteraas ifølge TDN Finans.Sevan-aksjen er sist omsatt for 7,93 kroner, som er uendret i forhold til tirsdag.Her finner du presentasjonsmaterialet

Nyheter
Børs