- Trekk anklagene, ellers saksøker vi dere!

John Fredriksen personlig har sendt brev med budskapet: - Trekk anklagene, ellers saksøker vi dere! Les brevet her.

Tor Olav Trøim (t.v.) og John Fredriksen - Foto: Scanpix

PetroMenas anklager og trusler om søksmål på over tre milliarder dollar mot Seadrill og AMA Capital i slutten av august ble ikke godt mottatt av Seadrills hovedaksjonær og styreformann, John Fredriksen, skriver Finansavisen. Dagen etter at anklagene kom, sendte Fredriksen personlig et brev til styret i PetroMena med budskap:- Dropp anklagene, eller så saksøker vi dere.PetroMena trakk aldri anklagene eller milliardsøksmålet. Det betyr at partene møtes i retten. John Fredriksens høyre hånd, Tor Olav Trøim, ser frem til det:- Dersom det er rettsprosesser Berge Larsen ønsker, så ser jeg frem til å få lagt ut fakta om saken. Fakta vil tale for seg selv, sier Trøim.- Hvordan stiller du deg til et søksmål på over tre milliarder dollar?- Det kan ikke beskrives som noe annet enn latterlig. Det har ingen ting med realitetene å gjøre.Les brevet fra Fredriksen her