Hever kursmålet på Subsea 7

- De utmerkede resultatene er vanskelige å argumentere imot, skriver Citigroup.

Foto: Subsea7
Energi

Citigroup hever kursmålet på Subsea 7 fra 90 til 110 kroner aksjen i etterkant av den solide resultatpresentasjonen i går.Samtidig beholder de en hold-anbefaling på aksjen.- De utmerkede resultatene er vanskelige å argumentere imot, skriver Citigroup i en fersk analyse siter av Dow Jones Newswires.De legger imidlertid til at de trenger et mer konstruktivt positivt syn på hvordan salget i sektoren og marginene vil utvikle seg før de hever kursmålet ytterligere.Markedets forventninger om at aksjen skal vende tilbake til nye topper er imidlertid for mye å forvente, mener Citi. Aksjen hadde en kurstopp på 152 kroner i mai 2008 og handles i dag for 110 kroner.I går la Subsea 7 frem sine tall for fjerde kvartal som kom inn markert over markedsforventningene.- Tallene var kjempegode, langt over våre og markedets forventninger. De kom inn med et EBITDA-resultat på 131 millioner dollar det er 46 prosent bedre enn vårt esitmat og 60 prosent bedre enn markedskonsensus, sa Subsea 7-analytiker Johan Rasting i SEB Enskilda til SIX News i etterkant av tallene.Aksjen har steget med 14 prosent den siste uken.

Nyheter
Børs