Analytikerens tre beste bets i oljeservice

Agilis-analytiker Kim André Uggedal plukker frem tre favoritter i oljeservice.

Offshore Vigilant, heleiet av Scorpion Offshore - Foto: Selskapet

Jackup har steget langt mer enn dypvann hittil i år, og meglerhuset Agilis tror trenden vil fortsette, skriver Finansavisen.- Særlig for "premium"-segmentet har vi sett dagrater opp mot 140.000 dollar dagen. Fremdeles er det mange rigger som ligger i opplag, men vi ser ingen indikasjoner på at disse er på vei inn i markedet med det første, sier analytiker Kim André Uggedal.Han mener særlig Scorpion Offshore og Rowan peker seg ut som gode kjøp.- Scorpion har nå sikret kontrakter til flåten for hele 2010, og ser i tillegg ut til å ha fått kontroll på finansieringen, fortsetter analytikeren, som mener at Seadrill også er et godt kjøp på disse nivåene.- Utbyttehevingen gir en begrenset nedside, sier Uggedal til Finansavisen.