Dårlige nyheter fra oljemygg torsdag

Ferske tall viser at oljemyggens februarproduksjon ble en aldri så liten skuffelse. Her er fasiten fra InterOil Exploration & Production.

Foto: iStockphoto

Ferske produksjonstall fra InterOil Exploration & Production torsdag viser at selskapet hadde gjennomsnittlig produksjon på 6.238 fat olje per dag i februar 2010.Det er ned fra 7.142 fat olje per dag i januar.Selskapet produserte i snitt 4.107 fat olje per dag fra Peru, ned fra 4.923, og 2.131 fat olje per dag i Colombia, ned fra 2.219.Den gjennomsnittlige salgsprisen var 72,59 dollar per fat i Peru og 70,94 dollar per fat i Colombia.IOX melder videre at de opplever uventet høy forringelse av noen av brønnene i Mirador-området, som befinner seg i Peru.Noen brønner var også stengt ned grunnet overbelastning og dårlig vær i februar.Les alt om IOX-produksjonen her.