Gerdt Larsen selger DNO

Styreleder Berge Gerdt Larsen selger seg ytterligere litt ned i DNO.

Investor Berge Gerdt Larsen - Foto: Finansavisen

Selskaper kontrollert av styreleder Berge Gerdt Larsen har torsdag 11. mars solgt 500.000 aksjer i DNO International ASA til kurs 6,7541 per aksje, går det frem av en børsmelding. Tilsammen dreier det seg om aksjer for knapt 3,8 millioner kroner.Gerdt Larsen kontrollerer etter dette totalt 30.102.504 aksjer, som utgjør 3,327 prosent av de ordinære aksjene i selskapet.Dette kommer i kjølvannet av salget 8. mars, da selskap kontrollert av styreleder i DNO International ASA, Berge Gerdt Larsen, solgte 15 millioner aksjer i DNO International ASA til en kurs på 6,70 kroner stykket, tilsvarende 100,5 millioner kroner.Gerdt Larsen har med det cashet inn 104,3 millioner kroner på salg av DNO-aksjer denne uken.Gerdt Larsen var tidligere også storaksjonær og styremedlem i Petrojack, gjennom Independent Oil & Resources. Her satt selskapet hans med nær 11 millioner aksjer så sent som i romjulen i fjor. 25. februar gikk de siste aksjene, og Gerdt Larsen kom seg helt ut av selskapet før det gikk konkurs.