Konkursbo dumper 253 millioner riggaksjer

Konkursboet til Petrojack kvitter seg med 253 millioner Petrolia Drilling-aksjer - med solid rabatt.

Foto: Petrojack

Petrojacks konkursbo har solgt alle sine 253 millioner aksjer i Petrolia Drilling til kurs 0,2767 kroner per aksje. Det tilsvarer en rabatt på 13,5 prosent i forhold til mandagens sluttnotering på 32 øre. Boet får dermed inn 70 millioner kroner. Rabatten var på snaue 11 millioner kroner.Aksjeposten tilsvarer 24,99 prosent av alle aksjene i selskapet.Det har foreløpig ikke kommet noen melding om hvem som er kjøper av posten.Siste: Berge Gerdt Larsen har flagget kjøpet av posten.Det er fra ulike hold blitt antydet at Berge Gerdt Larsens storsalg av aksjer i DNO i forrige uke kunne ha sammenheng med at han ønsket å kjøpe konkursboets aksjer i Petrolia Drilling.Berge Gerdt Larsens Independent Oil & Resources var fra før nest største aksjonær i Petrolia Drilling, med en eierandel på 19,5 prosent.Petrolia Drilling åpner på 31 øre på Oslo Børs tirsdag.