Norse Energy fusjonerer

Norse Energy melder i kveld om fusjon.

Tidligere adm. dir i Norse Energy, Øyvind Risberg - Foto: Finansavisen

New Brazil Holding ASA (NBH), et selskap kontrollert av Norse Energy Corp. ASA (NEC), og Pan-Petroleum (Holding) Cyprus Ltd. (Pan-Petroleum) slår seg sammen. Selskapet vil ha reserver på over 200 millioner fat med olje.Pan-Petroleum eies 94,5 prosent av fond forvaltet av Sector Omega ASA. Sector eier også 30 prosent av Norse Energy do Brasil, som også vil bli inkludert i transaksjonen.Sector vil eie rundt 66 prosent av aksjene i det sammenslåtte selskapet, men forstår behovet for likviditet i aksjen.Kjetil Solbrække, sjef for Norse Energy do Brasil, sier at dannelsen av et sterkere, fokusert, uavhengig olje- og gasselskap i Sør-Atlanteren er en spennende milepæl for selskapet. Solbrække, blir sjef for det nye selskapet.Etter planen skal New Brazil Holding ASA listes separat på Oslo Børs.Norse Energy og Pan-Petroleum har engasjert Pareto Securities AS og Arctic Securities ASA som finansielle rådgivere i forbindelse med fusjonen.Følg presentasjonen her fra klokken 08:30