Norse: - Lucky marriage

- Jeg vil beskrive dette som et "lucky marriage" på alle mulige måter, sier Norse Energy do Brasil-sjef Kjetil Solbrække om fusjon.

Adm. dir. i Norse, Øivind Risberg til høyre, og adm. dir. i NEdB Kjetil Solbrække til venstre - Foto: Finansavisen

Norse Energy do Brasil-sjef Kjetil Solbrække mener alt ligger til rette for at fusjonen med Vest-Afrika-baserte Pan Petroleum skal bli en suksess. Det sammenslåtte selskapet har 65 millioner ferske dollar fra investorer, samt oljereserver på rundt 200 millioner fat.- Jeg vil beskrive dette som et "lucky marriage" på alle mulige måter. I løpet av prosessen har vi sett at vi er to svært komplementære selskaper, både på organisasjons- og managementsiden, sa Solbrække ifølge Reuters under en pressekonferanse på Shippingklubben i morges.- Vi har fått på plass private plasseringer på 65 millioner dollar. 50 millioner av dette kommer fra Norse ASA og fond kontrollert av Sector Omega. I tillegg har vi hentet inn 15 millioner dollar fra ledende norske og internasjonale investorer, sa Solbrække.Norse Energy stiger 1,4 prosent til 4,34 kroner på Oslo børs.