Skuffet over olje-forslag

Oljeindustriens Landsforening (OLF) uttrykker tirsdag skuffelse over at mindre enn en tredel av blokkene oljeselskapene har foreslått til 21. runde er tatt med.

Foto: Finansavisen

Oljeindustriens Landsforening (OLF) uttrykker tirsdag skuffelse over at mindre enn en tredel av blokkene oljeselskapene har foreslått til 21. runde er tatt med.Les også: - Dette er totalt uakseptabelt - Norsk oljeproduksjon faller. For å dempe dette fallet er det avgjørende at det blir tildelt nye og attraktive leteområder, skriver Erling Kvadsheim i Oljeindustriens Landsforening (OLF) i meldingen.OLF sier seg imidlertid fornøyd med at Olje- og energidepartementet (OED) foreslår å lyse ut en rekke blokker i Barentshavet.- OED følger opp den store interessen selskapene har vist for å utforske Barentshavet ved å foreslå en rekke blokker i denne regionen, selv om det både her og særlig i Norskehavet er en rekke av selskapenes forslag som ikke er tatt hensyn til, heter det i meldingen.Les hele meldingen fra OLF her.