Grenland Group får 32 mill.

Grenland Group har som leverandør til FMC Technologies inngått avtale om bygging av en integrert struktur og en manifold.

Hallgeir Skogen - Grenland Groups grunnlegger og tidligere toppsjef - Foto: Finansavisen
Energi

FMC Technologies undertegnet i begynnelsen av mars en kontrakt med Statoil ASA for fabrikasjon og leveranse av undervanns produksjonssystemer for utbyggingen av Marulk-feltet. Tildelingen er et avrop på den eksisterende rammeavtalen som FMC Technologies har med Statoil.Grenland Group har som leverandør til FMC Technologies inngått avtale om bygging av en integrert struktur og en manifold i forbindelse med utbyggingen av dette feltet. Total vekt for leveransen vil være ca 340 tonn.Arbeidet vil i hovedsak bli utført ved Grenland Groups verksteder i Grenland som de siste 15 årene har levert mer enn 200 forskjellige undervannsstrukturer til forskjellige kunder, deriblant FMC Technologies.Kontraktsverdi for Grenland Group vil være om lag 32 millioner kroner og vil være med å gi verkstedet i Langesund/Røra en bedret ordresituasjon, fremgår det av en melding fra selskapet.Byggestart er beregnet til midten av juni dette året, med leveranser planlagt å starte i mai 2011.Grenland Group er ikke omsatt på Oslo Børs i dag.

Nyheter
Børs