Oljeprisen faller noe torsdag morgen, og det kan være dårlige nyheter for en meget så oljeavhengig Oslo Børs.Brent for levering i august omsettes nå for 76,45 dollar per fat, ned 0,42 prosent inneværende døgn, men den langt mer omsatte septemberkontrakten omsettes for 76,39 dollar per fat, ned 0,35 dollar.WTI-olje for levering i august er ned 0,22 prosent til 76,87 dollar per fat. Septemberkontrakten omsettes for 77,25 dollar.FEDs nedjustering av BNP-prognosen for 2011 kan ha bidratt til å sende oljen noe ned.- Det er et voksende antall tall av indikatorer som peker mot en nedkjøling i den amerikanske økonomien. Federal Reserves' reviderte bedømming av økonomien og svakere enn ventet detaljhandelstall tynget, uttaler analysesjef David Land hos CMC Markets til Bloomberg.DOEs lagerrapport publisert onsdag ettermiddag viste et fall i råoljelagrene på 5,4 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene steg 1,6 millioner fat, mens destillatlagrene var opp 2,9 millioner fat.Oljelagrene var ventet å falle 1,5 millioner fat