Dårlige nyheter for Oslo Børs onsdag?

Oslo Børs' viktigste drivkraft var på offensiven tirsdag kveld, men ble sendt ned igjen av begredelig nytt.

Foto: Scanpix/iStockphoto
Energi

Oljeprisen faller noe onsdag morgen, etter at ferske lagertall sendte prisen ned tirsdag kveld. Før det hadde imidlertid det sorte gull klatret.- Det var et lite lettelsesrally. Markedene er oversolgt, så vi får en liten bounce. Vi får se om det varer, det er ikke så mye som er endret, uttaler analytiker Tom Bentz hos BNP Commodity Futures til Wall Street Journal.Brent for levering i oktober omsettes nå for 76,74 dollar per fat, noe som er en nedgang på 0,25 prosent inneværende døgn.Da Oslo Børs stengte sine dører tirsdag ble fatet omsatt for rundt 77,30 dollar.WTI-oljen er ned 0,13 prosent til 75,67 dollar per fat.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene steg med 5,9 millioner fat i forrige uke til 358,6 millioner fat.Bensinlagrene steg samtidig med 2,0 millioner fat til 225,5 millioner fat mens lagrene for destilater styrket seg med 2,1 millioner fat.- Det at det er bygging i råolje- og bensinlagrene er definitivt ikke bra. Vi har et stykke igjen før folk får tilbake troen på den amerikanske økonomien, uttaler direktør Anthony Nunan hos Mitsubishi Corp til Bloomberg.Utnyttelsen av raffineriene i prosent var 86, opp 2 prosentpoeng.

Nyheter
Børs