Oljeprisen faller onsdag morgen, og prisen på det sorte gull er nå lavere enn da Oslo Børs stengte sine dører tirsdag ettermiddag.Brent for levering i november omsettes nå til 82,26 dollar, ned 0,48 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen er ned 0,50 prosent til 82,14 dollar.Da siste aksje ble omsatt på Oslo Børs tirsdag kostet brentoljen rundt 83,55 dollar fatet.- Olje fortsetter å reagere på bevegelser i dollarkursen. Med sesongmessig vedlikehold og driftsstans i raffinerier, ville jeg vente en viss oppbygning av oljelagrene, sier Ben Westmore, energiøkonom i National Australia Bank Ltd i Melbourne, til Bloomberg News.Richard Ross, teknisk analytiker i Auerbach & Grayson i New York mener tirsdag var en viktig dag for utviklingen i oljeprisen, da oljen steg til tross for en sterkere dollar.- Det er generell etterspørsel etter råvarer, historien handler om mer enn dollar. Dette selv om den amerikanske valutaen stadig er en kritisk side ved prisbevegelsene, sier Ross til MarketWatch.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene steg med 6,4 millioner fat i forrige uke til 371,2 millioner fat.Bensinlagrene falt i samme periode med 1,8 millioner fat til 222,9 millioner fat, mens lagrene for destilater styrket seg med 0,8 millioner fat.Utnyttelsesgraden for raffineriene i prosent steg med ett prosentpoeng.