Statoil-topper kjøper aksjer

En rekke primærinnsidere har tegnet aksjer i dagens børsdebutant.

Statoil bensinstasjon . Foto Knut Falch / SCANPIX .
Energi

Statoil Fuel & Retail ASA debuterer på Oslo Børs fredag, og i den forbindelse har en rekke primærinnsidere kjøpt seg inn i aksjen, går det frem av en børsmelding.Aksjene er blitt tildelt til en pris på 39 kroner per aksje.Toppsjef Jacob Schram har fått tildelt 10.430 aksjer, det samme som finansdirektør Klaus-Anders Nysteen. Hans-Olav Høidahl, EVP for Skandinavia har fått tildelt 5.000, mens Jørn Madsen, EVP for Sentral & Øst-Europa har fått tildelt 8.490 aksjer i Statoil Fuel & Retail.Samtlige vil ha en tilsvarende totalbeholdning av aksjer i Statoil Fuel & Retail når de nevnte aksjene er levert.Flere innsidere har også kjøpt, les mer her.

Nyheter
Børs