Oljeprisen faller forsiktig torsdag morgen, men prisen på det sorte gull er nå høyere enn da Oslo Børs stengte sine dører onsdag ettermiddag.Brent for levering i november omsettes nå til 83,08 dollar, ned 0,18 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen er ned 81,88 prosent til 81,88 dollar.Da siste aksje ble omsatt på Oslo Børs tirsdag kostet brentoljen rundt 82 dollar fatet.Eksperter mener at en svakere dollar er årsaken til at oljeprisen har hevet seg noe siste døgn.- Investorer sitter på gjerdet fordi de venter på neste ukes møte i den amerikanske sentralbanken og de amerikanske mellomvalgene, sier Serene Lim, energistrateg i Australia & New Zealand Banking Group i Singapore, til Bloomberg.Hun sier videre at onsdagens lagerrapport fra det amerikanske energidepartementet DOE i det store og hele var ganske bullish.- Det virker som det er en overordnet positiv stemning i oljemarkedet, sier Mike Zarembski i OptionsXpress til Wall Street Journal.