Aksje til værs på kontrakter

Bergen Group har fått to nye kontrakter, noe som sender aksjen i været på Oslo Børs.

Fregatten KNM "Fridtjof Nansen" - Foto: Scanpix
Energi

Bergen Group Laksevåg har i dag inngått kontrakt med Forsvarets Logistikkorganisasjon om skipsteknisk hovedoverhaling av fregatten F-310 KNM Fritjof Nansen. Kontrakten har en samlet estimert verdi på 65 millioner kroner. Arbeidet skal gjennomføres i perioden fra desember 2010 til august 2011.Prosjektet innebærer planlegging, koordinering og gjennomføring av planlagt vedlikehold, korrektivt vedlikehold og andre tilleggsarbeider. Prosjektet vil i perioder sysselsette vel 120 operatører og tekniske funksjonærer. I samme periode skal et stort antall utstyrsleverandører føres ombord for å utføre sine oppgaver. Prosjektet vil bli gjennomført både ved kaiene på Laksevåg og på Marinens Hovedbase Haakonsvern like utenfor Bergen.- For Bergen Group Maritime Service er dette oppdraget en viktig milepæl i en langsiktig strategi om å videreutvikle vår kompetanse og kapasitet knyttet til komplekse maritime prosjekter. Marinen er en krevende kunde som utfordrer oss konstruktivt på nettopp disse områdene, sier divisjonsdirektør Terje Arnesen i Bergen Group Maritime Service.Tidligere i dag meldte Bergen Group om en Statoil-jobb verdt inntil 1,5 milliarder kroner.Bergen Group stiger 13,9 prosent til 8,60 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs