Råvareekspert: -Et tidlig vinterrally

Oljen er det som har utpekt seg som ekstremt bullish i november. SEB sin analysesjef for råvarer, Bjarne Schieldrop, tror dette er et tidlig vinterrally og tror oljeprisene vil falle tilbake i første kvartal.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Energi

Analysesjef for råvarer i SEB, Bjarne Schieldrop, var gjest i Økonominyhetnen. Han ser 20 år med råvarebonanza. Råvarer har siden 2000 vært inne i en supersykel. Men det er spesielt kobber som fanger råvareekspertens oppmerksomhet.Arbeidsmarkedsrapporten fra USA ble ikke som Trygve Hegnar hadde håpet. Det spøker dermed forSe opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo

Nyheter
Næringsliv