DNO om Irak-eksporten

- Det er mange detaljer som gjenstår før eksporten er i gang, sier kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie.

Oljeproduksjon i Irak - Foto: Genel Enerji
Energi

DNO International har ifølge kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie ikke fått beskjed fra de kurdiske selvstyremyndighetene (KRG) om å gjøre seg klar til å starte eksport fra regionen.-Vi har ikke noe mer konkret informasjon foreløpig, men så fort det foreligger skal vi selvfølgelig informere markedet om det, sier Bratlie til TDN Finans.- Det er mange detaljer som gjenstår før eksporten er i gang. Vi ønsker ikke å kommentere eller spekulere på dette, svarer Bratlie på spørsmål betalingsmekanismen er på plass.I morges meldte DNO at de kurdiske regionale myndighetene i Irak (Kurdistan Regional Government - KRG) og de sentrale myndighetene i Bagdad er blitt enige om eksport av råolje fra regionen.DNO stiger 1,5 prosent til 9,56 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs