- TGS får et vanvittig bra fjerde kvartal

Analytiker John Olaiseni Carnegie tror TGS-Nopec vil få et knallsterkt fjerde kvartal. I dag stiger aksjen på gode nyheter fra partner.

Carnegie-analytiker John Olaisen - Foto: Finansavisen
Energi

Verdens største oljeservice-selskap, Schlumberger, la frem sterke tall i ettermiddag. Også seismikkdelen Western Geco gjorde det bra, noe som får TGS-Nopec og PGS til å stige henholdsvis 4,8 og 2,6 prosent.- Multiklient-salget til Western Geco var kanonbra, opp 97 prosent kvartal til kvartal, sier analytiker John Olaisen i Carnegie til Reuters.- Når man vet at Western Geco har nesten en tredjedel av sine data i Gulf of Mexico som 50/50 joint venture med TGS, er det en ganske bra "read over". TGS får et vanvittig bra fjerde kvartal, konkluderer han

Nyheter
Børs