Røkke-baby på børs fredag

Aker Drilling ASA noteres på Oslo Børs fredag.

Aker-eier Kjell Inge Røkke - Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Energi

Aker Drilling ASA noteres på Oslo Børs fredag 25. februar 2011. Dette blir årets andre notering på Oslo Børs' markedsplasser, opplyser børsen.Aker Drilling noteres på Oslo Børs under ticker AKD.IPO-kursen var 19 kroner.Om Aker DrillingAker Drilling er en dypvanns boreentreprenør som eier og drifter to av verdens største, mest robuste og avanserte 6. generasjons flytende borerigger av Aker H-6e design. Selskapet har nylig inngått en intensjonsavtale med Daewoo verft (DSME) om bygging av to boreskip for ultra-dypvanns operasjoner, i tillegg til opsjon for bestilling av ytterligere to boreskip. Aker Drilling er basert i Stavanger, Norge, og har om lag 440 ansatte hvorav 400 jobber ute på riggene. Solide resultater, lang erfaring og fartstid i bransjen samt sterkt fokus på HMS kjennetegner både ledelsen og den operative organisasjonen.

Nyheter
Børs