Oljeprisen har falt tilbake de siste dagene, etter at urolighetene i Midtøsten sendte den til sine høyeste nivåer på to år.I en rapport tirsdag skriver analytiker Bjarne Schieldrop i SEB at han tror oljeprisen kan komme til å falle ytterligere i løpet av dagen.- Atomreaktor-problemene i Japan kommer til å føre til at den økonomiske aktiviteten i landet blir svakere og at man dermed har behov for mindre olje. Det er dette som i all hovedsak driver oljeprisen nedover i dag. Samtidig er Gaddafis soldater i Libya i ferd med å nærme seg Benghazi. En seier for Libya-lederen og mindre oljeforbruk i Japan vil slik vi ser det føre til lavere oljepriser tirsdag. Se heller ikke bort i fra at spekulanter vil selge unna sine long-posisjoner innen olje, noe som vil føre til ytterligere fall, skriver SEB og Schieldrop i rapporten.Brentoljen for levering i mai handles nå til 111,87 dollar per fat, ned 1,80 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen omsettes til 99,36 dollar per fat - ned 1,81 prosent.